top of page

CV

Jeg er universitetsuddannet psykolog fra 2011 og autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet i 2014. Jeg er i gang med at videreuddanne mig til specialist i psykoterapi med voksne. 

 

Uddannelse:

2019 - Kandidat i Dansk Psykoanalytisk Selskab

2014 - Autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet 

2012 - Igangværende uddannelse til specialist i psykoterapi med voksne

2005 - 2011  Cand.psych. ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

 

Beskæftigelse:

Jeg har haft privat deltids-praksis sideløbende med mine offentlige ansættelser i nedenstående specialklinikker i årene 2013-2017, og jeg har haft fuldtidspraksis siden 2019.

2017 - 2019  Autoriseret klinisk psykolog ved det højtspecialiserede team for spiseforstyrrelser, Anoreksiklinikken på Rigshospitalet – Psykiatrien i Region Hovedstaden

2015 - 2017  Autoriseret klinisk psykolog ved Klinik for Personlighedsforstyrrelser, Risskov, Afdeling Q – Aarhus Universitetshospital – Psykiatrien i Region Midt

2013 - 2015  Psykolog ved Afdeling for Traume- og Torturoverlevere i Vejle – Psykiatrien i Region Syddanmark. Jeg var del af det højtspecialiserede team, der behandlede danske krigsveteraner i samarbejde med Odense Universitetshospital.

2012 - 2013  Praksiskandidat i privat praksis i Odense.

I alle mine ansættelser har jeg arbejdet med kliniske psykologopgaver, hvilket vil sige, at jeg har forestået såvel udrednings- som behandlingsopgaver, primært på regionsfunktionsniveau og højtspecialiseret niveau. Jeg har specialiseret mig indenfor udredning og behandling af personlighedsforstyrrelser; spiseforstyrrelser (anoreksi, bulimi og overspisningsproblematikker) og traumer, PTSD og kompleks PTSD; og jeg har erfaring med komplekse og vanskelige problemstillinger, hvor der ofte har været flere diagnoser i spil samtidig. 

bottom of page